Open sollicitatie

Open sollicitatie

32-40 uur
LOCATIE Berkel en Rodenrijs

Heb jij altijd al willen werken in een creatieve omgeving? Ontwerp je graag en wil jij jouw ideeën omzetten in toffe signing of opvallend drukwerk? Ben jij toe aan een bedrijf waar jij jouw creativiteit helemaal de vrije loop kunt laten? Laten we dan zeker kennismaken. Wie weet pas jij perfect bij Communication Partners en kunnen we gaan samenwerken. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen, collega’s op wie we kunnen bouwen en die een passie hebben voor vormgeving en signing.

Ons bedrijf groeit en als team van professionals blijven we onszelf ontwikkelen en uitdagen. Juist daarom willen we gemotiveerde, creatieve mensen de kans geven binnen ons bedrijf. We werken met ontzettend veel plezier en hebben echt liefde voor ons vak. Lijkt het jou leuk om eens kennis te maken? Stuur dan een open sollicitatie, dan maken we snel een afspraak.

Iets meer over ons bedrijf

Communication Partners is een marketingcommunicatie bedrijf gespecialiseerd in signing, lichtreclame, event en promotionals, sport- en bedrijfskleding en alle soorten print- en drukwerk die je je maar kunt bedenken. We zijn een jonge organisatie, creatief en origineel, hebben een heel groot netwerk en werken vanuit Berkel en Rodenrijs. Ook hebben we een vestiging in Bodegraven waar onze roots liggen. Het gebied waar we werken ligt met name in de Randstad.

Wat vinden wij belangrijk?

Ervaring in de print en signbranche is niet direct nodig. Wel van belang is het creatieve aspect, jouw bijdrage vanuit je kennis of ervaring en je inzet als collega. Dat kan dus heel breed zijn. We geven iedereen binnen Communication Partners een mooie plek om je te kunnen ontwikkelen. Binnendienst, buitendienst, ontwerpen of assisteren, er komen steeds meer mogelijkheden voor een baan binnen onze organisatie. Het beste resultaat voor onze klanten staat voorop en daar staan we dan ook als team voor in. Dat motiveert en inspireert, waardoor je echt die positieve vibe voelt op de werkvloer. Omdat wij ons werk bijzonder leuk vinden, is het belangrijk dat jij je thuis voelt in ons team. Natuurlijk, iedereen is anders en mag lekker zichzelf zijn. We streven ernaar dat jij je op je gemak voelt en je vak kan uitoefenen zoals jij dat wil. We werken met professionals, leren elke dag, hebben lol en we inspireren elkaar. Er is ruimte om door te groeien binnen Communication Partners en als jij hier ideeën over hebt, laat het ons dan ook zeker weten.

Beloning voor jouw inzet

 • Elke dag de leukste uitdagingen waar je klanten blij mee maakt
 • We nemen de tijd om je goed in te werken
 • Begeleiding van je collega’s, want we helpen elkaar altijd
 • Als het lekker loopt krijg je bij ons een vaste aanstelling
 • 25 vrije dagen in het jaar
 • Vakantiegeldregeling van 8% Vergoeding van reiskosten woon-werk
 • Je maandsalaris stellen we vast na onze kennismaking

Direct solliciteren

Wij kunnen begrijpen dat solliciteren niet jouw hobby is. Daarom vinden wij een kennismaking genoeg. Heb jij nog vragen over ​één van de vacatures? Of ben je direct enthousiast geworden en wil je reageren? Solliciteer direct en stuur je CV en motivatie met het formulier hiernaast of mail naar robert@communicationpartners.nl
Je kan ook bellen naar 085 – 0280 380.

  Ik heb interesse in

  Max File Grootte: 10 MB

  Copyright © 2024 Commmunication Partners B.V.