Signing en Lichtreclame

Signing & Lichtreclame

Is signing of lichtreclame voor bedrijven iets waar jij je op aan het oriënteren bent? Vanuit ons portfolio kunnen we je pakkende signing projecten laten zien. Dat wil zeggen reclameborden met verlichting of zonder, reclameborden met LED verlichting, duurzaam en energiebesparend. Dankzij de beste kwaliteit heb je heel lang plezier van een nieuw reclamebord met logo en verlichting. In ons vak staat de term signing voor het zichtbaar maken van jouw bedrijf, merk of product. Signing vind je bijvoorbeeld terug via een logo op je bedrijfspand of door een reclamebord bij je entree of parking te plaatsen. Verder is routeaanduiding op een expositie en aanwijzing op een terrein of straat ook een populaire vorm van signing. Goed zichtbaar zijn is key en daarom verzorgen onze specialisten in signing de meest originele en professionele logo- en gevelborden voor bedrijven die opgemerkt willen worden.

Signing, gevelreclame en lichtreclame

In jouw zoektocht naar signing of lichtreclame ben je terechtgekomen op de website van Communication Partners. ​Goed gedaan! Wij lopen altijd net even een stapje harder dan andere reclamebureaus in Rotterdam en omgeving. Bij signing mag je breder denken dan alleen een logo op de gevel plaatsen. Naast het feit dat logoborden en gevelreclame met logo één van onze specialiteiten is doen we meer. Werkzaam zijn we als reclamebureau voornamelijk in de regio Rotterdam en Den Haag. Via onze klanten komen we op nieuwe locaties door Nederland en zo vind je ons werk overal terug. Ons netwerk is groot, net als onze passie voor design en reclame. Daardoor kunnen wij je heel veel voorbeelden van signing en reclameopdrachten laten zien in verschillende prijsklassen.

Wat is signing?

Gevelpanelen, autobelettering, verkeersborden, raamstickers en interieur signing als wanddecoratie, fotobehang en posters. Als je ons vraagt, wat is signing, dan stoppen we niet meer met praten. In ons portfolio kun je zien wat we bedoelen en uit welke soorten signing je kunt kiezen. Op al die keuzes zit je misschien niet altijd te wachten. Toch kan het verschil in materialen, de uitstraling en prijzen vergelijken voor signing voor bedrijven best heel interessant zijn. En daar helpen wij je graag vrijblijvend bij, want wij zijn ook jouw partner in signing. Neem gewoon eens contact op met Martijn Francken, onze expert in signing voor de regio Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Alle soorten lichtreclame voor bedrijven

Opvallen in een donkere omgeving doe je met lichtreclame. Een bedrijfspand langs de snelweg valt in het donker extra op met een verlicht logo op de gevel. Ook bedrijven in passages en overdekte winkelcentra kiezen meestal voor lichtreclame op de gevel of bij de entree. De meeste visuele reclame kunnen wij in principe voor je verlichten om je attentiewaarden te vergroten. Lichtreclame passen we onder andere toe in doosletters, lichtbakken, textielframes en reclamezuilen.

Digital Signage of Narrowcasting

Digital Signage bieden we ook aan om in openbare ruimtes jouw bezoekers te voorzien van informatie. Bij digitale signage of narrowcasting moet je denken aan verlichte schermen in bijvoorbeeld wachtruimtes, winkels, musea en theaters, sportscholen, in het OV of op een beurs. Groot voordeel van een digitaal scherm waar je advertenties of informatie op toont, is dat je flexibel bent. Op die manier kun je de inhoud van jouw digital signing eenvoudig aanpassen. Laat ons jou alles vertellen over de kracht van digitale promotieschermen.

Communication Partners erkend SI’BON Signbedrijf

Ons onderscheid van de wildgroei aan signingbedrijven wordt onderstreept door het keurmerk van branchevereniging SI’BON. Dat Communication Partners een erkend SI’BON Signbedrijf is geeft onze klanten nog meer vertrouwen.

Sibon logo

Inpiratie Signing

Dit bedoelen wij met zichtbaarheid. Een kleine selectie van grote successen delen we graag. Bekijk ons portfolio Signing via onderstaande button en laat je inspireren.

Inspiratie Lichtreclame

Met opvallen bedoelen wij dit. Een kleine selectie van grote successen delen we graag. Bekijk ons portfolio Lichtreclame via onderstaande button en laat je inspireren.

Brochures signing en lichtreclame

Beurs en Expo
Digital Signage
Gevel en Lichtreclame
Reclameborden en bewegwijzering
Vlaggen en Expo
Lichtbakken en LED verlichting

Jouw bedrijf laten wij echt opvallen

Wil je signing op je pand, een gevelbord of reclamezuil op je terrein?

Copyright © 2024 Commmunication Partners B.V.