Print en Drukwerk

Print & Drukwerk

Print & Drukwerk zit diep geworteld in het DNA van Communication Partners. Van het ontwerp tot de zorgvuldig verzorgde aflevering bij onze klanten, elk detail telt. Materiaal is heel belangrijk, want welke papiersoort kies je voor jouw brochure. Of wat wordt de afwerking van de cover van jullie nieuwe magazine. Aan dat soort zaken geven wij graag net een beetje extra aandacht als we praten over print en drukwerk. Perfectie en beleving creëren, voor minder gaan we niet. Naast dat wij als vakidioot oog hebben voor elke pixel die we op papier zetten, vinden we het nog belangrijker dat jij verrast wordt. En dat is precies waar onze kracht ligt. Professioneel, eigentijds en met een persoonlijke touch, wat je ook bij ons bestelt, er zit tijd en liefde in.

Goede prijs kwaliteit drukwerk

Scherpe prijs is ook één van de kenmerken van ons Print & Drukwerk. Online aanbieders zeggen misschien goedkoop drukwerk te leveren, maar in the end wil je een goede prijs-kwaliteit verhouding. Let dus op dat je nooit kiest voor zomaar online drukwerk bestellen. Laat je door onze specialisten in drukwerk en printwerk adviseren over de oplage, papiersoort en natuurlijk de beste prijs.

In de praktijk zien we dat bedrijven drukwerk bestellen bij Communication Partners omdat ze blind vertrouwen op een perfecte levering. Snel een print nodig of is je drukwerk op? Geef een seintje en wij regelen het voor je en zorgen ook nog eens voor een snelle levering. Al jaren werken wij vanuit onze vestigingen voor drukwerk in Bodegraven en showroom in Berkel en Rodenrijs.

Wij gaan jou zeker verrassen

Wie denkt dat gedrukte magazines niet meer van deze tijd zijn gaan wij eens goed verrassen. Want juist deze tijd dat we de balans proberen terug te vinden in ons drukke bestaan past bij deze tak van sport. Op je gemak een brochure of magazine lezen, de informatie in je opnemen, de boodschap in alle rust te laten overkomen. Precies dat is de meerwaarde van offline communicatie in de vorm van print of drukwerk.

Natuurlijk zien wij de combinatie met online en daar maken we als specialisten in communicatie dan ook dankbaar gebruik van. Verschillende promotionele uitingen kunnen elkaar alleen maar versterken, merken we zeker de laatste jaren. En dat geeft niet alleen een berg nieuwe energie. Door onze expertises te mixen we zijn in staat om het beste uit jouw marketing campagne te halen.

Print en drukwerk in Rotterdam

Gedrukte posters, stickers, ansichtkaarten, waardebonnen, promotiemappen, pasjes, cadeauverpakkingen, magazines of een jaarverslag. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het ontwikkelen in onze eigen productie werkplaats. Vanaf het ontwerp, met de mooiste materialen, kleuren en afwerking weten we zeker dat wij jou gaan verrassen. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen is onze kracht als we praten over print en drukwerk in Rotterdam.

Ook werken wij in de regio Den Haag vanuit onze vestigingen in Berkel en Rodenrijs en Bodegraven. Zoek jij een betrouwbaar bedrijf voor print en druk? Onze Martijn Francken is jouw contactpersoon en vertelt je jouw voordelen als je samenwerkt met Communication Partners.

Wat is het verschil tussen print en druk?

Het verschil tussen printen en drukken zit hem in de techniek en dat is onze specialiteit. Communication Partners heeft alle techniek voor printen en drukken zelf in huis en in eigen beheer. Meerwaarde daarvan is de kwaliteit die we gedurende een opdracht continu kunnen bewaken. Welke techniek past bij jouw vraag? Printen is beter voor los printwerk, personaliseren en kleinere aantallen, terwijl we voor grote oplages drukwerk adviseren. Met beide technieken werken we dagelijks en we hebben ontzettend veel ervaring met print & drukwerk voor promotionele doeleinden of eigen gebruik.

Zakelijk drukwerk, campagne drukwerk of persoonlijke print opdrachten, visitekaartjes, werkelijk alles kunnen wij voor je verzorgen. Jouw identiteit zetten we zwart op wit, in fullcolor of in PMS kleuren.

Inspiratie Printwerk

Dit bedoelen wij met versterken. Een kleine selectie van grote successen, die delen we graag. Bekijk ons portfolio Printwerk via onderstaande button en laat je inspireren.

Inspiratie Drukwerk

Dit bedoelen wij met verrassen. Een kleine selectie van grote successen, die delen we graag. Bekijk ons portfolio Drukwerk via onderstaande button en laat je inspireren.

Jouw bedrijf laten wij echt opvallen

Wil je signing op je pand, een gevelbord of reclamezuil op je terrein?

Copyright © 2024 Commmunication Partners B.V.