Communication Partners kleding maatwerk
Communication Partners kleding bedrukken
Communication Partners kleding assortiment
Communication Partners kleding borduring
Communication Partners kleding borduring
Communication Partners kleding borduring
Communication Partners kleding borduring
Communication Partners kleding borduring
sliding-kleding-1.png
sliding-kleding-4.png
sliding-kleding-1a.png
sliding-kleding-2.png
sliding-kleding-2.png
sliding-kleding-2.png
sliding-kleding-2.png
sliding-kleding-2.png

Sportkleding & Bedrijfskleding

Niets is zo leuk als je logo terugzien in een mooie bedrukking op textiel. Bedrijfskleding personaliseren we met een hoogwaardige verwerking van logo’s en teksten op kleding en sport tenues. T-shirts laten bedrukken in regio Rotterdam en Den Haag met logo kan in kleine oplages en denk daarbij ook eens aan een sporttas met je bedrijfslogo, petten of een BBQ schort. Textielbedrukking op sport & bedrijfskleding is leuk voor je eigen medewerkers of als relatiegeschenk.

Sportkleding bedrukken met logo

Sporten is gezond, sporten verbindt en sporten is dé ideale manier om je bedrijf te promoten. Welke sport je ook beoefent, voor elk bedrijfsteam kunnen wij sportkleding bedrukken met logo. Sportieve kleding, vrijetijdskleding met bijpassende tassen en caps met logo. Alle kleding bedrukken wij zelf in onze eigen productie werkplaats voor bedrukking met logo. We kiezen heel bewust voor een samenwerking met leveranciers van toonaangevende merken sportkleding. 

Kwaliteit staat bij ons op nummer één, direct gevolgd door een snelle levering met uitstekende service. Laat ons weten wat jouw wensen zijn voor het bedrukken van sportkleding met logo of kleding in de kleuren van jouw huisstijl. Voorbeelden laten we je graag zien in onze showroom.

Showroom sportkleding met opdruk

In de showroom van Communication Partners in Berkel en Rodenrijs ontvangen wij jou graag om je ons assortiment te laten zien. Stoffen voelen en vergelijken en we laten je verschillende soorten bedrukking zien, zoals zeefdruk, transferdruk, foliedruk en borduursel. Daarna kunnen wij je helpen bij het maken van de juiste keuze die past bij jouw wensen en budget. 

PRIJS AANVRAGEN
OF BESTELLEN

Bedrijfskleding drukken met logo

Zoals we je vertelden heeft Communication Partners in Berkel en Rodenrijs een eigen productieplaats voor het bedrukken van bedrijfskleding. Juist daarmee kun je alle kanten op, eenvoudig producten vergelijken en kies je altijd het beste promotiemateriaal voor een scherpe prijs. Wil je bedrijfskleding bedrukken met logo of customizen in de kleuren van jouw huisstijl? Alles is mogelijk om jouw bedrijf optimaal te promoten met opvallende veiligheidskleding en bedrijfskleding met logo. 

Subtiel of iets minder subtiel, het is maar net waarvoor je promotie wilt maken. Eén ding is zeker, met een bedrukking op jouw bedrijfskleding wil je goed en professioneel voor de dag komen. Bedrijfskleding voor beurzen of kantinemedewerkers, overall of werkkleding bedrukken of petten met logo.     

Showroom bedrijfskleding met opdruk

Voordeel van samenwerken met Communication Partners is dat we jouw full service partner zijn. In onze showroom en op onze website zie je dat direct terug. Full service betekent dat we jouw bedrijf laten opvallen in de stijl die op dat moment doeltreffend is. Zoek jij kwaliteit en wil je zeker niet te veel betalen voor bedrijfskleding bedrukken? Laten we dan snel een afspraak maken.   

PRIJS AANVRAGEN
OF BESTELLEN

Inspiratie Sportkleding 

Een kleine selectie van grote successen, die delen we graag. Bekijk ons  portfolio sportkleding via onderstaande button en laat je inspireren.  

laat je inspireren

Inspiratie Bedrijfskleding

Een kleine selectie van grote successen, die delen we graag. Bekijk ons portfolio bedrijfskleding via onderstaande button en laat je inspireren.  

laat je inspireren
kleding bedrukken
experience center kleding
kleding met transferdruk
bedrukte kleding
brochure zakelijke kleding

Zakelijke kleding

BEkijk 
de brochure
brochure zakelijke kleding

Craft corperate

BEkijk 
de brochure
brochure promotionele kleding

Promotionele
kleding

BEkijk 
de brochure

Onze laatste projecten

Bedrijfskleding laten bedrukken

Bedrijfskleding voor C&K Bouw B.V. en RW Vloerenbedrijf

Werkkleding bedrukt met logo Onlangs hebben wij voor C&K Bouw B.V. en RW vloerbedrijven bedrijfskleding geleverd. Al de …

lees meer
bekijk al onze projecten
vraag om meer
 informatie
DutchEnglish