Reclamebureau Leiden

Reclamebureau Leiden

Communication Partners laat jouw bedrijf opvallen met originele promotie, signing en logobedrukking. Actief in Leiden is ons reclamebureau voor bedrijven die beter zichtbaar willen zijn met signing of een logobord op de gevel, drukwerk of een magazine. Online en offline communicatie is waar wij jou mee kunnen helpen. Bedrukte bedrijfskleding met logo of promotiemateriaal voor evenementen, buitenreclame of een originele give away. Leiden is voor onze reclamemakers bekend terrein. Van idee tot creatief ontwerp, levering en montage, alles doen wij in eigen beheer. Zo houden we de prijs laag en onze kwaliteit en service hoog.

Laat je inspireren door

Commmunication Partners B.V.
eventshop & promoshop

Promotie en communicatie

Ben jij op zoek naar een goed reclamebureau voor jouw bedrijf in Leiden? Zeker weten dat wij je kunnen helpen met de leukste reclame en promotieartikelen. Bovendien kun je ons inschakelen voor beurzen, stands en aankleding voor evenementen. Meedenken doen we vanaf het allereerste moment en dat werkt fijn. Creatief doorpakken is waar wij ons als communicatiespecialisten in onderscheiden. Geen moeilijke verhalen of torenhoge tarieven, gewoon een goed plan voor jouw reclame-uitingen. Design hebben we zelf in huis, net als een eigen productiewerkplaats voor drukwerk. Snelle levering nodig? Geen probleem. Kom gerust eens langs in ons experience center in Berkel en Rodenrijs om met eigen ogen te zien wat wij voor reclame maken. Start met effectieve promotie en maak een afspraak.

Creatief reclamebureau Leiden

Naast een groot netwerk in de regio Rotterdam en Den Haag werken we voor best wat bedrijven in Leiden. Van oorsprong komen we uit Bodegraven en dat maakt dat we eigenlijk door de hele Randstad klanten voorzien van alle soorten communicatie. Promotiemiddelen of een beursstand, signing of verlichte logoborden, Communication Partners is naast leverancier ook een creatief reclamebureau. Verrassen en een uitstekende service is waarmee wij ons onderscheiden. Jong en bevlogen is ons team dat altijd creatief en enthousiast aan de slag gaat voor bedrijven. In tegenstelling tot grote reclamebureaus in Leiden zien wij dat klanten toch liever voor een wat kleinere, betrokken partij kiezen. Daar ligt dan ook onze kracht als we advies over promotiemateriaal geven. Zelf maken we alles en begeleiden we een reclamecampagne of productie. Op kwaliteit en service scoren we dan ook hoog.

Opvallende signing of gevelreclame

Reclame-uitingen in gang zetten ligt bij jouw bedrijf in Leiden wellicht een uitdaging. Wie doet wat en welk reclamebureau gaan we benaderen? In dat geval is het zeker de moeite waard om te bellen met Communication Partners in Berkel en Rodenrijs. Bezoek onze showroom en voel de beleving die wij met ons werk willen overbrengen. Zien is geloven, je proeft de sfeer en voelt de materialen. Keuzes maken we samen, producten die passen bij jouw bedrijf en met jouw logo bestellen we direct uit voorraad. Op die manier leveren we snel en goed, voor elke gelegenheid de juiste promotiemiddelen. Misschien ben je toe aan nieuw drukwerk of posters, opvallende signing of gevelreclame. Alles is mogelijk, laat je gegevens achter en wij maken een scherpe offerte voor je.

Wij laten jouw bedrijf opvallen met:

 • Ontwerp en design
 • Nieuwe huisstijl, print en drukwerk
 • Autobelettering, signing binnen en buiten
 • Gevelreclame en lichtreclame
 • Beurswanden, vlaggen en masten, roll-up-banners
 • Promotiemateriaal, give away met logo
 • Bedrijfskleding met logo

Voordelen Communication Partners

 • pecialist in opvallende promotie
 • Ontwerp tot montage onder één dak
 • Altijd verrassend met een origineel idee
 • Professioneel en persoonlijk contact
 • Erkend Sign bedrijf (SI’BON)
 • Experience center vlakbij Rotterdam

Communicatie met impact!

Vanuit Communications Partners inspireren we bedrijven, we verrassen en laten je stralen. Die dynamiek en al onze ervaringen zie je terug in het prachtige werk dat we maken. Zoek jij een reclamebureau om jou bedrijf te ondersteunen met een marketing campagne, promotiemateriaal of andere vormen van communicatie? Neem gewoon eens contact met ons op en dan laten wij je zien wat we bedoelen met Communicatie met Impact!

Over ons reclamebureau Leiden

Reclamebureau Communication Partners is een full service bedrijf voor promotie in de regio Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Bodegraven. Bovendien doen we alles in eigen beheer, van ontwerp, productie, levering tot montage. Juist daarom staan we heel hoog aangeschreven als het gaat om kwaliteit, originaliteit en service. Verbeter de zichtbaarheid, uitstraling en identiteit van je bedrijf en behaal betere resultaten met effectieve promotie. In ons assortiment vind je een breed pakket aan communicatie oplossingen en promotiemateriaal om jouw bedrijf te laten opvallen. Signing, lichtreclame, posters en drukwerk, vertel ons waar we jou mee kunnen helpen om je te onderscheiden van de concurrentie. Blijf vernieuwen, maak toekomstplannen en begin vandaag!

Jouw bedrijf in Leiden laten wij echt opvallen

Wil je signing op je pand, een gevelbord of reclamezuil op je terrein?

Copyright © 2024 Commmunication Partners B.V.