Over ons reclamebureau

Over ons bedrijf Communication Partners

Communication Partners staat bekend als de specialist waar je als bedrijf op kunt vertrouwen. Full service betekent bij ons dat we aan één blik vaak al genoeg hebben en dat vertrouwen krijgen we ook. Natuurlijk moet je dat vertrouwen eerst winnen en verdienen. Met een bont gezelschap van communicatie professionals, creatievelingen, meedenkers en doorpakkers laten wij je heel graag zien wat wij bedoelen met communicatie met impact. Een team waar wij heel trots op zijn en waar we op kunnen bouwen. Op deze site vertellen wij je meer over ons bedrijf Communication Partners met locaties in Berkel en Rodenrijs en Bodegraven.

Wat we voor jou doen als partner in communicatie

Onze bedrijfsnaam zegt het eigenlijk al, wij zijn jouw partner in communicatie. Vanuit verschillende disciplines helpen wij bedrijven beter zichtbaar te zijn. Naast een enorm breed en tof assortiment promotionals en gigantisch veel andere producten gaat het ons met name om de kwaliteit. Kwaliteit vanaf moment één, jouw kennismaking met Communication Partners, ons team, de manier waarop wij ons marketingmateriaal aan je presenteren, online en offline. Maar vooral, het contact onderling met onze eigen vakmensen en met onze klanten.

Meer dan een leverancier in promotiemateriaal

We houden ontzettend van ons vak, gaan altijd voor het hoogst haalbare en willen je verrassen. Niet één keer, maar altijd. Zouden we zelf ook ontzettend leuk vinden. Precies dat is onze kracht. Natuurlijk kunnen we je vertellen hoe goed we zijn, dat we kennis van zaken hebben en kwaliteit leveren. Doen we ook, maar er is nog zo veel meer waar wij onze klanten blij mee maken. Klanten blijven ook graag bij ons en komen terug met de meest uiteenlopende vragen. Op een gegeven moment, soms wat vroeger en soms wat later, winnen we het vertrouwen en worden we een echte full service partner. Zo leveren we aan heel veel vaste klanten een compleet pakket aan promotiemateriaal van gadgets tot een catchy beursstand.

Originele promotionals

Doordat wij vrijwel alles kunnen leveren is ons assortiment promotieartikelen voor beurs en evenement ontzettend breed. Wil je relaties verrassen met een leuke give away tijdens een evenement? Wil je opvallen tijdens een event of beurs in Den Haag met een knallende beursstand? Wil je promotieartikelen of relatiegeschenken kopen of vergelijken? Vergeet die online aanbieders en kies voor pure kwaliteit en service. Je betaalt bij ons nooit te veel. Onze kanjer in originele promotionals is Martijn Francken en hij maakt met liefde voor jou een scherpe offerte.

Reclamebureau met persoonlijke aanpak

Communicatiemiddelen en marketinguitingen kun je tegenwoordig overal vinden online, maar wat is nu een echt goed reclamebureau? Alleen een offerte aanvragen en een prijs ontvangen per mail, dat vinden wij niet echt een fijne aanpak. Wie jij bent en het soort bedrijf dat je hebt, met welk doel jij promotiemateriaal wilt aanvragen bij een reclamebureau en wat je ermee wilt bereiken. Kijk, dat vinden wij interessant! Wat je ook moet weten over ons reclamebureau is dat we het liever wat persoonlijker aanpakken. Past perfect bij Communication Partners als betrokken reclamebureau in de regio Rotterdam. Ook werken we veel binnen de grote steden Den Haag, Utrecht en Leiden.

Over ons reclamebureau

Laten we je hier alvast iets vertellen over ons reclamebureau. Echt ontdekken hoe wij jouw bedrijf laten opvallen met pakkende signing en promotie vind je terug in onze projecten. Verder nodigen we je heel graag uit voor een bezoekje aan onze Experience Center in Berkel en Rodenrijs. Alles wat we doen, doen we graag persoonlijk. Uiteraard maken wij ook op afstand een offerte voor reclamemateriaal of campagne, maar niet pats boem in je mail zonder dat jij weet met wie je eigenlijk zaken doet. Jou voorzien van een goed voorstel met vergelijkbare producten en prijzen, daar nemen we graag de tijd voor. Noem het meedenken, noem het service en precies daar ligt onze meerwaarde. Voor ons is dit namelijk de normaalste zaak van de wereld. Kunnen we jou verder helpen met opvallende reclame? Laat het ons weten.

Jouw bedrijf laten wij echt opvallen

Overweeg je signing op je pand, een gevelbord of reclamezuil op je terrein? Laat je dan door onze specialisten in marketing en communicatie goed adviseren vooraf en stel gerust al je vragen. Signing is nou eenmaal niet iets dat je elk jaar vervangt, dus wil je op basis van een goed advies verschillende signing opties vergelijken. Logobord met of zonder verlichting, vlak of 3D en uit welke materiaalsoorten kun je kiezen? Aan de hand van voorbeelden van eerdere projecten die we uitgevoerd hebben laten wij je het allemaal zien.

Verrassend uit de hoek komen

Verrassend uit de hoek komen, dat kunnen we. Jou nemen we mee in dat proces, voor zover je dat leuk vindt natuurlijk. Een project volledig aan ons overlaten kun je ook met een gerust hart doen. Geweldig om te zien hoe we voor onze klanten originele ideeën kunnen omzetten in pakkend promotiemateriaal. Juist daarmee onderscheiden wij ons bij Communication Partners ten opzichte van andere reclamebureaus in Rotterdam en omgeving.

Print en drukwerk

Print en drukwerk blijft ook een hele belangrijke tak binnen onze rol als communicatiebedrijf. Ontwerpen doen we vakkundig en voor het printen en drukken bieden we altijd de best passende oplossing. Afhankelijk van de oplage bepalen we samen hoe jouw printwerk of drukwerk wordt uitgevoerd en op welke papiersoort. Ook is de afwerking van een brochure of magazine aan ons toevertrouwd. Niet gaan voor standaard, maar nét even die extra gloss of matte afwerking voor de finishing touch.

Promotie voor bedrijven

Vooral door de passie waar we als team mee werken heeft ons de afgelopen jaren alleen maar doen groeien. Niet alleen als bedrijf zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare speler op het gebied van promotie en presentatie voor bedrijven in Rotterdam en omgeving. Mensen die bij ons werken komen uit allerlei vakgebieden samen binnen Communication Partners. Het beste van zichzelf laten zij zien in hun eigen rol binnen ons reclamebureau. Commerciële vastbijters, inventieve marketing professionals, creatieve geesten, techneuten en printfanaten, met elkaar hebben we onze positie in de markt enorm versterkt. Iedereen doet eigenlijk gewoon lekker zijn ding. Mooi om te zien is het verloop van een project of aanvraag, want dat gaat echt ons hele bedrijf door. Gaandeweg merk je de input van ieders professie en ontstaan er de mooiste dingen. Altijd eens zijn we het over de oplevering, gewoon goed werk.

Aan het roer van Communication Partners

Aan het roer van Communication Partners staan Robert Philipe de Klijne en Martijn Francken. Voormalig partner en onze vriend Gerard de Raad is ons helaas ontvallen in de zomer 2022. Sindsdien zetten Robert en Martijn het reclamebureau samen voort. Je kunt wel zeggen dat deze mannen zo’n beetje elk bedrijf kennen in de regio Rotterdam. Netwerkend tussen Berkel en Rodenrijs tot aan Leiden en van Den Haag en tot Bodegraven. Met een uitgebreide bedrijfslocatie in Berkel en Rodenrijs heeft Communication Partners alles onder één dak en alle expertise in huis.

Experience Center in Berkel en Rodenrijs

Groot voordeel is de Experience Center van Communication Partners in Berkel en Rodenrijs, waar we bedrijven persoonlijk advies geven. Tevens biedt onze eigen productiewerkplaats doorlopend flexibiliteit en een constante kwaliteit. Intern zijn de lijnen kort en wordt er efficiënt gewerkt. Hard werken zijn ze niet vies van en zelf meewerken op een buitenklus of een project op grote hoogte overigens ook niet. Regelmatig zie je Robert of Martijn een reclamebord aan de gevel monteren of een reclamezuil plaatsen. Beide heren werken voornamelijk vanuit locatie Berkel en Rodenrijs voor de regio Rotterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht, Gouda, Bodegraven en omstreken.

Vertrouwen over en weer

Full service communication partner betekent vrijwel altijd dat we aan één blik genoeg hebben en dat geeft ontzettend veel vertrouwen over en weer. Vertrouwen dat we krijgen op basis van een goede samenwerking, de kwaliteit die we leveren en de afspraken die we nakomen. Bovendien winnen we als team dat vertrouwen door samen te werken met collega’s en met onze klanten. Vernieuwing zien we als een meerwaarde, een groei van ons bedrijf. Communicatieprofessionals zijn we met elk ons eigen creatieve stukje in een groter geheel. Samen kun je stappen maken en kom je nou eenmaal verder. Precies dat is onze insteek, intern en extern.

Meer weten over ons reclamebureau?

Vroeger zijn we begonnen aan de kant van de fotografie en print, maar door de tijd veranderde ons specialisme naar een breder aanbod. Nieuwe producten en veel meer mogelijkheden, daar investeerden we onze tijd en middelen in en ontmoetten nieuwe mensen van Rotterdam tot Den Haag. Afstappen van fotografie en print is onmogelijk als je vakidioot bent, dus maken we heel graag de combi met nieuwe marketingmaterialen waar vraag naar is. Events, bedrijfspanden en wagenparken voorzien we van een eigen imago met knallende communicatie. Naast het geijkte verkennen we graag nieuwe paden, kijken we naar de technische opties en gaan aan de slag. Destijds ontstond onze visie om een totaalpakket te gaan leveren aan de business to business markt.

Grafische vormgeving

Bovendien kan grafische vormgeving in veel gevallen nog zoveel beter, service verlenen trouwens ook. Met die eigenzinnigheid brengen we vernieuwing en daarmee veroveren we steeds meer harten. Fijn mee doorgaan zegt ons gevoel, wetende dat alles staat of valt met samenwerken en elkaar vertrouwen. Juist daarom zijn we ook zo trots op ons team in Berkel en Rodenrijs. Samen werken we aan prachtige producten en bouwen we een band op met onze klanten. Voorheen zaten we ook in Bodegraven waar we nog steeds een groot deel van ons netwerk voorzien van reclame en campagnes via bedrijfskleding, signing en drukwerk.

Jouw bedrijf laten wij echt opvallen

Wil je signing op je pand, een gevelbord of reclamezuil op je terrein?

Copyright © 2024 Commmunication Partners B.V.