Over Communication Partners

Over ons bedrijf Communication Partners

Communication Partners staat bekend als de specialist waar je als bedrijf op kunt vertrouwen. Full service betekent bij ons dat we aan één blik vaak al genoeg hebben en dat vertrouwen krijgen we ook. Natuurlijk moet je dat vertrouwen eerst winnen en verdienen. Met een bont gezelschap van communicatie professionals, creatievelingen, meedenkers en doorpakkers laten wij je heel graag zien wat wij bedoelen met communicatie met impact. Een team waar wij heel trots op zijn en waar we op kunnen bouwen. Op deze site vertellen wij je meer over ons bedrijf Communication Partners met locaties in Berkel en Rodenrijs en Bodegraven.  

Wat we voor jou doen als partner in communicatie

Onze bedrijfsnaam zegt het eigenlijk al, wij zijn jouw partner in communicatie. Vanuit verschillende disciplines helpen wij bedrijven beter zichtbaar te zijn. Naast een enorm breed en tof assortiment promotionals en gigantisch veel andere producten gaat het ons met name om de kwaliteit. Kwaliteit vanaf moment één, jouw kennismaking met Communication Partners, ons team, de manier waarop wij ons marketingmateriaal aan je presenteren, online en offline. Maar vooral, het contact onderling met onze eigen vakmensen en met onze klanten.

Meer dan een leverancier in promotiemateriaal

We houden ontzettend van ons vak, gaan altijd voor het hoogst haalbare en willen je verrassen. Niet één keer, maar altijd. Zouden we zelf ook ontzettend leuk vinden. Precies dat is onze kracht. Natuurlijk kunnen we je vertellen hoe goed we zijn, dat we kennis van zaken hebben en kwaliteit leveren. Doen we ook, maar er is nog zo veel meer waar wij onze klanten blij mee maken. Klanten blijven ook graag bij ons en komen terug met de meest uiteenlopende vragen. Op een gegeven moment, soms wat vroeger en soms wat later, winnen we het vertrouwen en worden we een echte full service partner. Zo leveren we aan heel veel vaste klanten een compleet pakket aan promotiemateriaal van gadgets tot een catchy beursstand.

laat je inspireren

Liever wat persoonlijker

Communicatiemiddelen en marketinguitingen kun je tegenwoordig overal vinden online. Je vraagt een offerte aan en krijgt een mail met prijs. Vinden wij niet echt een fijne aanpak, dus maken wij het liever wat persoonlijker. Uiteraard maken wij ook een prijsopgave of offerte voor een product of project, maar niet pats boem in je mail zonder dat je weet met wie je eigenlijk zaken doet. Jou voorzien van een goed voorstel met vergelijkbare producten en prijzen, daar nemen we graag de tijd voor. Dat is dat stukje meedenken en aanvoelen waar we jou in kunnen ondersteunen, oftewel, onze meerwaarde.

Jouw bedrijf laten wij echt opvallen

Wil je signing op je pand, een gevelbord of reclamezuil op je terrein? Laat je dan door onze specialisten in marketing en communicatie goed adviseren vooraf en stel gerust al je vragen. Signing is nou eenmaal niet iets dat je elk jaar vervangt, dus wil je op basis van een goed advies verschillende signing opties vergelijken. Logobord met of zonder verlichting, vlak of 3D en uit welke materiaalsoorten kun je kiezen? Dat laten wij je allemaal zien aan de hand van voorbeelden van eerdere projecten die we uitgevoerd hebben.  

Verrassend uit de hoek komen

Print en drukwerk blijft ook een hele belangrijke tak binnen onze rol als communicatiebedrijf. Ontwerpen doen we vakkundig en voor het printen en drukken bieden we altijd de best passende oplossing. Afhankelijk van de oplage bepalen we samen hoe jouw printwerk of drukwerk wordt uitgevoerd en op welke papiersoort. Ook is de afwerking van een brochure of magazine aan ons toevertrouwd. Niet gaan voor standaard, maar nét even die extra gloss of matte afwerking voor de finishing touch. We kunnen verrassend uit de hoek komen, al zeggen we het zelf. Jou nemen we mee in dat proces, voor zover je dat leuk vindt natuurlijk. Een project volledig aan ons overlaten kun je ook met een gerust hart doen. Geweldig om te zien hoe we voor onze klanten originele ideeën kunnen omzetten in pakkend promotiemateriaal. Daarmee onderscheiden wij ons bij Communication Partners in de markt.

Met wie heb je te maken?

Klein stukje historie is ook wel leuk om te vertellen. Vooral de passie waar we als team mee werken en waar we ook echt voor staan hebben we de afgelopen jaren alleen maar zien groeien. Niet alleen als bedrijf zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare speler op het gebied van promotie en presentatie in regio Rotterdam. Onze mensen komen uit allerlei vakgebieden samen binnen Communication Partners en laten het beste van zichzelf zien in hun eigen rol binnen ons bedrijf. Commerciële vastbijters, inventieve marketing professionals, creatieve geesten, techneuten en printfanaten, met elkaar hebben we onze positie in de markt enorm versterkt. Iedereen doet eigenlijk gewoon lekker zijn ding. Mooi om te zien is het verloop van een project of aanvraag, want dat gaat echt ons hele bedrijf door. Gaandeweg merk je de input van ieders professie en ontstaan er de mooiste dingen. Over de oplevering zijn we het altijd eens, gewoon goed werk.

Aan het roer van Communication Partners

Aan het roer van Communication Partners staan Robert Philipe de Klijne, Martijn Francken en Gerard de Raad. Je kunt wel zeggen dat deze mannen zo’n beetje elk bedrijf in de regio Rotterdam, van Berkel en Rodenrijs tot Bodegraven kennen. Met twee bedrijfslocaties, een showroom en productie werkplaats in eigen beheer kunnen zij hun team perfect aansturen. De lijnen zijn erg kort en er wordt efficiënt gewerkt. Hard werken zijn ze niet vies van en zelf meewerken op een buitenklus overigens ook niet. Zo zie je Robert of Martijn regelmatig een reclamebord aan de gevel monteren of een reclamezuil plaatsen. Beide heren werken voornamelijk vanuit locatie Berkel en Rodenrijs. Gerard houdt financieel overzicht en is contactpersoon op de Bodegraafse vestiging.

Vertrouwen over en weer

Full service communication partner betekent vrijwel altijd dat we aan één blik genoeg hebben en dat geeft ontzettend veel vertrouwen over en weer. Vertrouwen dat we krijgen op basis van een goede samenwerking, de kwaliteit die we leveren en de afspraken die we nakomen. Als team winnen we dat vertrouwen door samen te werken met collega's en met onze klanten. Vernieuwing zien we als een meerwaarde, een groei van ons bedrijf. We zijn communicatie professionals met elk ons eigen creatieve stukje in een groter geheel. Samen kun je stappen maken en kom je nou eenmaal verder. Precies dat is onze insteek, intern en extern. Alles staat of valt met samenwerken en elkaar vertrouwen. Daarom zijn we ook zo trots op ons team in Berkel en Rodenrijs en Bodegraven. Met elkaar werken we aan prachtige producten en bouwen we een band op met onze klanten. 

Harten veroveren

Ooit begonnen we puur aan de kant van de fotografie en print. Door de tijd veranderde ons specialisme naar een breder aanbod met nieuwe producten en veel meer mogelijkheden. We investeerden onze tijd en middelen goed en ontmoetten nieuwe mensen van Rotterdam tot Den Haag. Afstappen van fotografie en print is onmogelijk als je vakidioot bent, dus maken we heel graag de combi met nieuwe marketingmaterialen waar vraag naar is. Beurzen, bedrijfspanden en wagenparken voorzien we van een eigen imago met knallende communicatie. Naast het geijkte verkennen we graag nieuwe paden, kijken we naar de technische opties en gaan aan de slag. Zo ontstond onze visie om een totaalpakket te gaan leveren aan de business to business markt. Grafische vormgeving kan in veel gevallen nog zoveel beter, service verlenen trouwens ook. Met die eigenzinnigheid brengen we vernieuwing en daarmee veroveren we steeds meer harten. Dus gaan we daar fijn mee door.

laat ons jouw hart veroveren
communication partners lansingerland
werkruimte lansingerland
experience center lansingerland
communication partners bodegraven

Ons Team

Robert 
de Klijne

Communicatie adviseur

06 - 537 272 77

Martijn Francken

Communicatie adviseur

06 - 212 279 87

Timo
Houweling

Marketing

 

Sebastian
v.d. Berg

Design & DTP

 

Lisette
Seelt

Productie

 

Gerard de Raad

In herinnering

 

Vraag om meer
informatie
DutchEnglish