Events & Promotionals

Alle promotiematerialen die jij nodig hebt voor deelname aan evenementen en beurzen leveren uit ons assortiment events en promotionals. Originele eyecatchers en uitstekende kwaliteit artikelen met bedrukking bedrijfslogo of gadgets in jouw huisstijl. Alles is mogelijk en omdat er zoveel te kiezen valt helpen wij je graag met kiezen. Pen of pet met logo, bluetooth speakers, waterflessen of koffiebekers in eigen huisstijl. Give aways doen het altijd goed op events in regio Rotterdam of Den Haag. Vanzelfsprekend wil je dan wel iets origineels weggeven aan je relaties en klanten. Voor iedereen die uitgebreid wil zoeken op originele gadgets met logo bedrukking hebben wij een catalogus met promotionals voor events beschikbaar. Op je gemak kun jij de leukste promotionele artikelen uitzoeken en heb je hulp nodig? Bel ons dan gerust, kijken we met je mee en zoeken we samen de best passende give away of gadget met logo voor je uit.

Stand en give away voor events en beurs

Sta je binnenkort op een beurs en ben je op zoek naar de perfecte stand voor verschillende business events? Communication Partners heeft heel veel soorten stands voor events en beurzen gemaakt voor klanten. Kies voor pakkende standbouw in elke prijsklasse voor evenementen. Wil je écht uitpakken, dan laten onze ontwerpers hun creativiteit los op het ontwerp van jouw stand. Vanzelfsprekend kies je voor een kwalitatief goede beursstand, dan kunnen wij jouw creatieve partner zijn. Samen met jou komen we altijd tot de beste stand voor jouw beursdeelname en events in de regio Rotterdam en Den Haag. Complete stand of standbouw uitbesteden? Onze presentatiewanden, roll-up banners of een frame met spandoek, Communication Partners verzorgt een stijlvolle standinrichting tot in de puntjes. Inclusief een leuke give away met logo voor al je bezoekers op de stand. Naast het bedenken, ontwerpen en verzorgen van events en promotionals om jouw bedrijf optimaal te promoten, leveren we alles snel en netjes.

Bedrukking met logo

Het bedrijfsleven bruist als nooit tevoren! Positief, ondernemend en altijd vol energie kijken we vooruit. Dankzij onze ervaring in het ondersteunen van bedrijven met opvallende promotionals voor beurzen en events groeit ons klantbestand. Dat zijn 100% tevreden klanten, want voor minder gaan we niet. Locaties voor events in Rotterdam, maar ook in de regio Den Haag en Utrecht draaien op volle toeren en trekken bezoekers uit alle windstreken. Daar zit jouw doelgroep ook bij en daarom wil je goed voor de dag komen. Natuurlijk kan dat met onze productlijn voor events en promotionals. Bijna te veel om op te noemen, dat zeggen we heel eerlijk. Op je gemak een catalogus doorbladeren of een kijkje nemen in onze showroom is bij Communication Partners altijd mogelijk. Je bent ontzettend welkom en beslissen kan altijd later nog.

Originele promotionals

Doordat wij vrijwel alles kunnen leveren is ons assortiment promotieartikelen voor events en beurzen ontzettend breed. Wil je relaties verrassen met een leuke give away tijdens een van jouw business events?Wil je opvallen tijdens een beurs of netwerkevent in met een knallende beursstand? Of wil je promotieartikelen of relatiegeschenken kopen of vergelijken? Vergeet die online aanbieders en kies voor de pure kwaliteit en service van Communication Partners. Je betaalt bij ons reclamebureau nooit te veel. Alle producten voor events met logobedrukking kun vergelijken en op je gemak uitzoeken in onze showroom in Berkel en Rodenrijs. Onze kanjer in originele promotionals is Martijn Francken en hij maakt met liefde voor jou een scherpe offerte.

Inspiratie Events

Dit bedoelen wij met kwaliteit. Een kleine selectie van grote successen delen we graag. Bekijk ons portfolio Events en Promotionals via onderstaande button en laat je inspireren.

Inspiratie Promotionals

Dit bedoelen wij met origineel. Een kleine selectie van grote successen delen we graag. Bekijk ons portfolio Promotionals via onderstaande button en laat je inspireren.

Brochures promotioneel, beurs en events

More than Gifts End of Year Experience 2023
SUSTAINABLE COLLECTION 2023
Promo House Of Inspiration 2023
Home & Kitchen Inspiration 2023
Toppoint Collection 2023
Collection of promotional bestsellers 2023
Hiidea keep it real Collection Promo 2023
Present-Day Promotional Products end of the year 2023
XD Winter 2023
XD collection – Low Impact
XDXCLUSIVE Terra
Impact collection, duurzame promotionals
Collectie promotionele badlakens, badjassen en Hamamdoeken
Collectie promotionele knuffels
Promotionele collectie paraplus
Tassen collectie voorzien van branding
Tassen en rugzakken met logo print
MB Caps
Beurs en Expo
Vlaggen en Expo

Jouw bedrijf laten wij echt opvallen

Wil je een logo op je pand, een gevelbord met je bedrijfsnaam of een reclamezuil bij jouw bedrijf? Communication Partners is jouw reclamebureau voor opvallende signing!

Copyright © 2023 Commmunication Partners B.V.