Promotiemateriaal bedrukken

Wij bieden een volledig assortiment promotiematerialen voor jouw deelname aan evenementen en beurzen, rechtstreeks uit ons uitgebreide aanbod van promotionals. Ontdek opvallende eyecatchers en uitstekende kwaliteit artikelen met de bedrukking van je bedrijfslogo of gadgets die perfect aansluiten bij jouw huisstijl. Met talloze mogelijkheden om uit te kiezen, staan wij klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of je nu op zoek bent naar pennen of petten bedrukt met jouw logo, Bluetooth-speakers, waterflessen of koffiebekers in jouw eigen huisstijl, wij bieden een breed assortiment aan promotiemateriaal.

Je wil natuurlijk iets origineels weggeven aan relaties en klanten. Voor iedereen die uitgebreid wil zoeken naar originele promotiematerialen voorzien van logo bedrukking, hebben we een catalogus met promotionals voor evenementen en beurzen beschikbaar. Neem rustig de tijd om de leukste promotionele artikelen te ontdekken. Wanneer je hulp nodig hebt, bel ons dan gerust! We kijken graag met je mee en vinden samen de meest geschikte giveaways of gadgets bedrukt met jouw logo.

Stand voor beurzen en events

Ben je op zoek naar de perfecte stand voor een zakelijk evenement? Communication Partners heeft al veel verschillende stands ontworpen voor klanten die geschikt zijn voor beurzen en evenementen. Kies uit een pakkende standbouw in diverse prijsklassen voor evenementen. Als je écht wilt uitpakken, laten onze ontwerpers hun creativiteit los op het ontwerp van jouw stand. Uiteraard streven we naar een kwalitatief hoogwaardige beursstand en kunnen wij jouw creatieve partner zijn. Samen met jou vinden we altijd de beste stand voor jouw beursdeelname en evenementen in de regio Rotterdam en Den Haag. Overweeg je de volledige beursstand of de standbouw uit te besteden? Communication Partners verzorgt een tot in de puntjes uitgewerkte standinrichting met presentatiewanden, roll-up banners, of een frame met spandoek. Hierbij inbegrepen is een leuke giveaway met jouw logo voor alle bezoekers op de beursstand. Naast het bedenken, ontwerpen en verzorgen van promotiemateriaal om jouw bedrijf optimaal te promoten, zorgen wij voor een snelle en verzorgde levering van alles wat je nodig hebt.

Originele promotiematerialen bedrukt met jouw logo

Bij Communication Partners kijken we met enthousiasme vooruit in de bruisende wereld van het bedrijfsleven, waar we de behoefte van bedrijven zien stijgen om zich te onderscheiden met opvallende promotiematerialen voor beurzen en evenementen. In de evenementenlocaties van Rotterdam en nabijgelegen regio’s draait alles op volle toeren, met bezoekers uit alle windstreken. En daar bevindt zich ook jouw doelgroep! Om op te vallen en jouw bedrijf uniek te presenteren, bieden wij een uitgebreid assortiment promotiematerialen, waarbij de focus ligt op het bedrukken van deze items met jouw logo.

Ons brede assortiment promotiematerialen, waarbij vrijwel alles mogelijk is, staat garant voor originaliteit. Of je nu een leuke giveaway zoekt voor zakelijke evenementen, een opvallende beursstand voor een beurs of netwerkevenement, of overweegt promotionele artikelen en relatiegeschenken aan te schaffen, kies voor de kwaliteit en service van Communication Partners. In onze showroom in Berkel en Rodenrijs kun je alle promotionals voor evenementen met logo-bedrukking vergelijken en ontdekken. Martijn Francken, onze expert, staat klaar om speciaal voor jou een scherpe offerte te maken met liefde en toewijding.

Neem de tijd om onze catalogus door te nemen of bezoek onze showroom om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Je bent van harte welkom, en de definitieve beslissing kan altijd later worden genomen. We streven ernaar jouw promotionele artikelen een unieke uitstraling te geven die past bij de huisstijl van jouw bedrijf. Bij Communication Partners betaal je nooit te veel voor hoogwaardige promotiematerialen bedrukt met jouw logo.

Inspiratie voor beursstands

We delen graag een selectie van onze indrukwekkende successen. Klik op de onderstaande knop om ons portfolio van promotionele activiteiten voor beurzen en evenementen te bekijken en je te laten inspireren.

Inspiratie voor promotiematerialen

We delen graag een selectie van onze indrukwekkende successen. Klik op de onderstaande knop om ons portfolio van originele promotiematerialen te bekijken en je te laten inspireren.

Brochures promotioneel, beurs en events

More than Gifts End of Year Experience 2023
SUSTAINABLE COLLECTION 2023
Promo House Of Inspiration 2023
Home & Kitchen Inspiration 2023
Toppoint Collection 2023
Collection of promotional bestsellers 2023
Hiidea keep it real Collection Promo 2023
Present-Day Promotional Products end of the year 2023
XD Winter 2023
XD collection – Low Impact
XDXCLUSIVE Terra
Impact collection, duurzame promotionals
Collectie promotionele badlakens, badjassen en Hamamdoeken
Collectie promotionele knuffels
Promotionele collectie paraplus
Tassen collectie voorzien van branding
Tassen en rugzakken met logo print
MB Caps
Beurs en Expo
Vlaggen en Expo

Jouw bedrijf laten wij echt opvallen

Wil je een logo op je pand, een gevelbord met je bedrijfsnaam of een reclamezuil bij jouw bedrijf? Communication Partners is jouw reclamebureau voor opvallende signing!

Copyright © 2024 Commmunication Partners B.V.