Vacature All-round Signmaker

Vacature Allround Signmaker

32-40 uur
LOCATIE Berkel en Rodenrijs

Kan het in jouw ogen altijd net even wat beter? Zin in een nieuwe baan in de signbranche? Laat ons zien wat jij kan! Wij zoeken leuke, nieuwe mensen voor het monteren van signing. Als specialist in visuele communicatie gaan wij echt voor perfectie. Heb jij dat ook? Solliciteer dan op de vacature Allround Signmaker en kom werken bij Communication Partners.

Je hebt ervaring in de signbranche en barst van de ideeën! Met jouw creativiteit en enthousiasme lever je een belangrijke bijdrage binnen ons team. Dat team groeit, we krijgen steeds meer klanten en gaan altijd voor het beste resultaat voor deze bedrijven. Die passie voel je binnen ons bedrijf en zie je terug in het werk dat we opleveren. Wij zoeken een nieuwe collega waar wij 100% op kunnen vertrouwen als het gaat om het monteren van signing producten die we zelf produceren.
Bij Communication Partners bieden we je een hartstikke leuke baan waar jij je hele ziel en zaligheid in kunt leggen. Juist omdat we groeien als bedrijf komen we op steeds meer plekken waar we de mooiste signing verzorgen. Jouw werk is gericht op het vakkundig voorbereiden en monteren van gevelreclame, lichtreclame, logoborden, reclamezuilen, reclame belettering en interieursigning. Na het ontwikkelen van deze signing producten ben jij het eerste aanspreekpunt voor de montage. Je houdt contact met jouw collega’s van de productie, overlegt met de klant en zorgt ervoor dat de montage vlekkeloos verloopt.

Iets meer over ons bedrijf

Communication Partners is een zelfstandig marketingcommunicatie bedrijf gespecialiseerd in signing, lichtreclame, event en promotionals, sport- en bedrijfskleding en alle soorten print- en drukwerk die je je maar kunt bedenken. We zijn een jong bedrijf, creatief en origineel, hebben een heel groot netwerk en werken vanuit Berkel en Rodenrijs. Ook hebben we een vestiging in Bodegraven waar onze roots liggen. Het gebied waar we werken ligt met name in de Randstad.

Wat vinden wij belangrijk?

Omdat wij ons werk bijzonder leuk vinden, is het belangrijk dat jij je thuis voelt in ons team. Natuurlijk, iedereen is anders en mag lekker zichzelf zijn. We streven ernaar dat jij je op je gemak voelt en je vak kan uitoefenen zoals jij dat wil. We werken met professionals, leren elke dag, hebben lol en we inspireren elkaar. Er is ruimte om door te groeien binnen Communication Partners en als jij hier ideeën over hebt, laat het ons dan ook zeker weten.

Ervaring die je nodig hebt als Allround Signmaker

 • Perfect kunnen monteren van alle signing die onze klanten bij ons bestellen
 • Je hebt oog voor detail, bent creatief, technisch en werkt uiterst nauwkeurig
 • Signing, belettering, wrapping, glas- en muurfolies, gevelreclame, printmedia zijn jouw specialiteit
 • Zelfstandig op pad gaan naar projecten bij klanten
 • Opleiding en/of een eerdere baan in de creatieve richting
 • Je hebt een rijbewijs B

Beloning voor jouw inzet

 • Elke dag de leukste uitdagingen waar je klanten blij mee maakt
 • We nemen de tijd om je goed in te werken
 • Begeleiding van je collega’s, want we helpen elkaar altijd
 • Als het lekker loopt krijg je bij ons een vaste aanstelling
 • 25 vrije dagen in het jaar
 • Vakantiegeldregeling van 8%
 • Vergoeding van reiskosten woon-werk
 • Je maandsalaris stellen we vast na onze kennismaking

Direct solliciteren

Wij kunnen begrijpen dat solliciteren niet jouw hobby is. Daarom vinden wij een kennismaking genoeg. Heb jij nog vragen over ​één van de vacatures? Of ben je direct enthousiast geworden en wil je reageren? Solliciteer direct en stuur je CV en motivatie met het formulier hiernaast of mail naar robert@communicationpartners.nl
Je kan ook bellen naar 085 – 0280 380.

  Ik heb interesse in

  Max File Grootte: 10 MB

  Copyright © 2024 Commmunication Partners B.V.