Print- & Drukwerk

Print & Drukwerk zorgt voor een persoonlijke relatie met uw klanten. Communication Partners biedt u tal van opties aan in ontwerp, materiaal en beleving. Volledig naar uw wens gepersonaliseerd. ​Welk promotioneel print & drukwerk u ook wilt gebruiken, wij kunnen u hier in voorzien.

Printwerk

Printwerk is ideaal om informatie te personaliseren in kleinere oplages. Bij promotioneel printwerk kan je denken aan simpele A4’tjes maar ook aan boekjes, flyers, folders, posters en visitekaartjes.

Met printwerk kan elke huisstijl toegepast worden en volledig worden gepersonaliseerd. Wij verzorgen het ontwerp, vormgeving en productie van uw printwerk. Printwerk is tastbaar, het zijn items die mensen houden en kunnen meenemen. Het printwerk zorgt dus voor een hogere attentiewaarde bij u klanten en zorgt voor het goed overbrengen van de huisstijl.

Waar u het printwerk ook voor wilt gebruiken, wij kunnen u hier in voorzien.

B​ehoefte aan meer inspiratie? Breng een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op.

Drukwerk

Drukwerk is ideaal voor grote oplages. Bij promotioneel drukwerk denken we vaak aan flyers en folders, maar ook posters, stickers, ansichtkaarten, waardebonnen, presentatiemappen, pasjes enz. Het is ook mogelijk om verpakkingsmateriaal zoals magneetdozen, wijndozen, verpakkingen en kledingkaartjes. Het kan zorgen voor een hoge attentiewaarde als het er mooi, opvallend en verzorgd uit ziet.

Elke huisstijl kan worden toegepast en wij verzorgen het ontwerp, de vormgeving en de productie van het promotionele drukwerk naar uw wens.
Tegenwoordig gaat het allemaal om persoonlijkheid, hoe het er uit ziet en hoe het is ingedeeld. Communication Partners biedt u hier tal van opties in aan en vervult uw wens.

Waar u het promotionele drukwerk ook voor wilt gebruiken, wij kunnen u hier in voorzien. B​ehoefte aan meer inspiratie? Breng een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op.

Portfolio Printwerk

Hieronder een kleine selectie uit onze portfolio Printwerk. Bekijk alles via de knop hieronder.

bekijk de portfolio
 printwerk

Portfolio Drukwerk

Hieronder een kleine selectie uit onze portfolio Drukwerk. Bekijk alles via de knop hieronder.

bekijk de portfolio
 drukwerk