Onze organisatie

De start
De oorsprong van Communication Partners begint met Foto de Klijne in 1993 aan de Herenstraat in Berkel en Rodenrijs.
Fotograaf Robert Philipe de Klijne en Gerard de Raad vestigen in dat jaar hun fotografische onderneming waar creativiteit en het produceren van fotografie centraal stonden. De onderneming groeide nog eens uit met vestigingen in Bodegraven en het Alexandrium.
Door technologische ontwikkelingen veranderde het fotolandschap en besloten zij de business uit te breiden met grafische dienstverlening voor hun zakelijke klanten.

Transitie richting B2B-markt

In zijn 25 jaar als fotograaf schoot Robert Philipe de Klijne ruim 1.500 huwelijksreportages en nog veel meer portretten. Maar door de digitalisering veranderde de waardering van consumenten voor professionele fotografie. Er werd besloten zich meer op de zakelijke markt te gaan richten. Omdat de opdrachtgevers steeds vaker ook naar grafische dienstverlening vragen, startten Robert en Gerard in 2006 een grafisch bedrijf onder een franchise formule. In deze periode hebben zij zichzelf ontwikkeld als grafisch ondernemer met specialisatie in marketing communicatie.

Versterking

Na een eerdere stage in 2010 trad Martijn Francken in 2013 toe tot ons verkoopteam. Martijn is een gedreven en energiek mens. Zijn interesse en betrokkenheid bij de vraagstukken van onze klanten is diep geworteld in zijn DNA.
De groei en ontwikkeling van Martijn in commerciële en management vaardigheden laten al snel een toekomstig ondernemer zien. Inmiddels is Martijn samen met Robert en Gerard mede eigenaar van Communication Partners en bepaalt gezamenlijk de richting en koers van het bedrijf.

Belangrijke stappen
Door in 2014 de vestiging in Lansingerland te verhuizen naar een grote locatie op een bedrijventerrein werd de turn around naar B2B afgerond. Deze stap zorgde voor de verdere groei en positionering met een beter imago.
Met vestigingen in Bodegraven en Lansingerland, opereerde ons team onder de bekende franchise formule in kopiëren en printing.
De identiteit, uitstraling en het businessmodel van deze formule zijn niet conform aan onze ambities en doelstellingen. Om de potentie in de markt beter te kunnen benutten hebben wij een eigen formule opgezet en een passende identiteit ontwikkeld. De nieuwe formule is goed te vergelijken met die van een supermarkt, maar dan de totaal leverancier van marketingcommunicatie oplossingen, diensten en producten.

Onze uitdaging

Door de vele uitdagingen in het afgelopen decennium hebben wij onze onderneming ontwikkeld tot een bedrijf wat niet bang is zijn koers te verleggen. Deze dynamiek en ervaringen zijn de belangrijkste inspiratiebronnen om onze klanten te adviseren en te helpen.
We willen bedrijven volledig kunnen ondersteunen in hun communicatie. Hierdoor zijn we ook steeds op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening verder te verbeteren en te verbreden.
Daarom bestaat ons (groeiende)team uit toegewijde mensen die met enthousiasme voor hun klanten en opdrachten met oprechte passie hun bijdrage leveren.
Opleidingen en persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal met als doel om in de toekomst samen met onze partners te blijven groeien en vernieuwen! 

communication partners lansingerland
werkruimte lansingerland
experience center lansingerland
communication partners bodegraven

Ons Team

Robert 
de Klijne

Communicatie adviseur

06 - 537 272 77

Martijn Francken

Communicatie adviseur

06 - 212 279 87

Timo
Houweling

Marketing

 

Sebastian
v.d. Berg

Design & DTP

 

Lisette
Seelt

Productie

 

Gerard de Raad

Administratie