Werken bij Commun​​ication Partners
Iets voor jou?

Communication Partners is een marketingcommunicatie bedrijf gespecialiseerd in signing, lichtreclame, event en promotionals, sport- en bedrijfskleding en alle soorten print- en drukwerk die je je maar kunt bedenken. We zijn een jonge organisatie, creatief en origineel, hebben een heel groot netwerk en werken vanuit Berkel en Rodenrijs. Ook hebben we een vestiging in Bodegraven waar onze roots liggen. Het gebied waar we werken ligt met name in de Randstad..

Lees meer: Vacatures (2)

11 mei 2022
Onlangs hebben wij voor C&K Bouw B.V. en RW vloerbedrijven bedrijfskleding geleverd. Al de werkk...
18 maart 2022
Weer een mooie klus mogen afronden. Deze keer hebben wij de gevel van Hinloopen Klene in een nieuw j...
10 maart 2022
Offline genieten van verhalen en fotografie in een professioneel vormgegeven lay-out. Fantastisch om...
08 maart 2022
Wij hebben weer een bedrijfswagen voorzien van visuele communicatie! Dit keer gaat het om de bus van...

Privacyverklaring Communication Partners B.V.


Doel van de vraag om (persoons)gegevens:
De door u verstrekte zakelijke- en persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor telefonisch en email contact en worden niet aan derden verstrekt anders dan voor dit doel.

Type gegevens:
Communication Partners B.V. vraagt u enkel om persoonsgegevens die via openbare of branche-specifieke bronnen beschikbaar zijn zoals KvK en zal u nooit om gegevens vragen zoals politieke voorkeur, religieuze overtuiging of anderszins vergelijkbaar privégerelateerde gegevens.

Tijdsduur:
Communication Partners B.V. bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging
Communication Partners B.V. heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking.

Vragen
Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op. Dit kan via ons mail adres