experience center

Reclame
Bureau 
Berkel en Rodenrijs

Beurs &
Promotionals

Opvallende en professionele beurs en promo items versterken uw boodschap
 en imago. Ons advies 
zorgt voor een geslaagde beurspresentatie.

Signing &
Lichtreclame

Wij begrijpen het belang van visuele communicatie, daarom zijn wij uw partner in Signing & Lichtreclame. Uw project wordt van idee tot montage door ons verzorgd.

Sport- en
Bedrijfskleding

Wij bieden de mogelijkheid om kleding te personaliseren met een doeltreffend resultaat. Kleding is een onlosmakelijk onderdeel van uw presentatie en promotie.

Print- &
Drukwerk

Communication Partners verzorgd alles op het gebied van print en drukwerk zoals flyers, brochures, posters, stickers en ansichtkaarten. Ook ontwerpen wij een nieuwe huisstijl voor u.

kleding-showroom

Communication Partners is een bedrijf waar passie voor ondernemen centraal staat. Met bevlogenheid en oprechte interesse, adviseren en helpen wij onze klanten met hun marketing en communicatie.
Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen met de groei van uw bedrijf. Ook kunnen wij een nieuw idee voor u uitwerken zoals bijvoorbeeld een frisse huisstijl of opvallende signing.

Verbetering in zichtbaarheid, veranderingen in uitstraling en identiteit dragen bij aan betere resultaten en het effici├źnter bereiken van uw doelstellingen.
Wij bieden een breed pakket aan communicatie oplossingen, deze vormen de speerpunten van uw bedrijf of instelling. Zo kunt u zich onderscheiden van de concurrentie en in de toekomst blijven groeien en vernieuwen.

welkom bij
experience-center-promotioneel

Denk hierbij aan ontwerp en design, nieuwe huisstijl, print en drukwerk, autobelettering, interieursigning, gevelreclame, beurswanden, lichtreclame, vlaggen en masten, roll-up-banners, promotionele items, eigentijdse bedrijfskleding, met ons brede pakket is echt alles mogelijk. 

Dit alles voorzien van de juiste communicatie.
Wij zijn een full service bedrijf en verzorgen het ontwerp, de productie, de bezorging of montage op locatie in Berkel en Rodenrijs.

Portfolio

Hieronder een greep van onze gerealiseerde projecten.

signing en lichtreclame
sport en bedrijfskleding
print en drukwerk
experience center

Voordelen Communication Partners

  • Persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis
  • Veel kennis en kunde
  • Erkend Sign bedrijf (SI'BON)
  • Veel toonaangevende merken
  • Experience center
Ga naar de website

Over ons

Door de vele uitdagingen in het afgelopen decennium hebben wij onze onderneming ontwikkeld tot een bedrijf wat niet bang is zijn koers te verleggen. Deze dynamiek en ervaringen zijn de belangrijkste inspiratiebronnen om onze klanten te adviseren en te helpen.
We willen bedrijven volledig kunnen ondersteunen in hun communicatie. Hierdoor zijn we ook steeds op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening verder te verbeteren en te verbreden.
Daarom bestaat ons (groeiende)team uit toegewijde mensen die met enthousiasme voor hun klanten en opdrachten met oprechte passie hun bijdrage leveren.
Opleidingen en persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal met als doel om in de toekomst samen met onze partners te blijven groeien en vernieuwen!

Neem direct 
contact op

Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Het versturen is niet gelukt.
Bel ons

085 - 0280 -380

Ons adres

Berkelse Poort 13
2651 JX Berkel en Rodenrijs

Raadhuisplein 27a
2411 BD Bodegraven

we zijn open op: 

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.