Communicatie met impact!

Communication Partners is uw zakelijke partner op het gebied van marketingcommunicatie naar uw klanten en /of potentiële klanten. Met onze communicatieproducten en diensten gaat uw organisatie zich onderscheiden van de concurrentie.

Wij hebben onze marketingcommunicatie onderverdeeld in de volgende vier segmenten:

Beurs &
Promotionals

Opvallende en professionele beurs en promo items versterken uw boodschap en imago. Ons advies zorgt voor een geslaagde beurspresentatie. 

Signing &
Lichtreclame

Wij begrijpen het belang van visuele communicatie, daarom zijn wij uw partner in Signing & Lichtreclame. Uw project wordt van idee tot montage door ons verzorgd.

Sport- &
Bedrijfskleding

Wij bieden de mogelijkheid om kleding te personaliseren met een doeltreffend resultaat. Kleding is een onlosmakelijk onderdeel van uw presentatie en promotie.

Print- &
Drukwerk

Communication Partners verzorgd alles op het gebied van print en drukwerk zoals flyers, brochures, posters, stickers en ansichtkaarten. Ook voor een nieuwe huisstijl bent u op het juiste adres.

Communication Partners

Communication Partners is een bedrijf waar passie voor ondernemen centraal staat. Met bevlogenheid en oprechte interesse, adviseren en helpen wij onze klanten met hun marketing en communicatie.
Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen met de groei van uw bedrijf. Ook kunnen wij een nieuw idee voor u uitwerken zoals bijvoorbeeld een frisse huisstijl of opvallende signing.

Verbetering in zichtbaarheid, veranderingen in uitstraling en identiteit dragen bij aan betere resultaten en het efficiënter bereiken van uw doelstellingen.
Wij bieden een breed pakket aan communicatie oplossingen, deze vormen de speerpunten van uw bedrijf of instelling. Zo kunt u zich onderscheiden van de concurrentie en in de toekomst blijven groeien en vernieuwen.

Denk hierbij aan ontwerp en design, nieuwe huisstijl, print en drukwerk, autobelettering, interieursigning, gevelreclame, beurswanden, lichtreclame, vlaggen en masten, roll-up-banners, promotionele items, eigentijdse bedrijfskleding, met ons brede pakket is echt alles mogelijk. 

Dit alles voorzien van de juiste communicatie.
Wij zijn een full service bedrijf en verzorgen het ontwerp, de productie, de bezorging of montage op locatie.

communiction parrtners
kleding experience center
plaatsing lichtreclame
signing aanbrengen