Experience center Lansingerland
Communication Partners promotionals
Communication Partners promotionals
Communication Partners promotionals
Communication Partners Beurs
Communication Partners promotionals
Communication Partners promotionals
PROMO-SLIDE-5.png
PROMO-SLIDE-5.png
PROMO-SLIDE-4.png
PROMO-SLIDE-3.png
PROMO-SLIDE-2.png
PROMO-SLIDE-1.png
PROMO-SLIDE-1.png

Beurs & Promotionals

Het bedrijfsleven bruist weer. Positief, ondernemend, wellicht met enige voorzichtigheid, maar altijd vol energie en vooruit blijven kijken. Door de wol geverfd en met vallen en opstaan weten bedrijven zich opnieuw in the picture te zetten. Beurzen in Rotterdam draaien weer op volle toeren en trekken bezoekers uit alle windstreken. Daar zit jouw doelgroep ook bij. Dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen en dat kan met onze producten voor beurs en promotionals. Bijna te veel om op te noemen, zeggen we heel eerlijk. Op je gemak een catalogus doorbladeren of een kijkje nemen in onze showroom is bij Communication Partners gewoon mogelijk. Je bent ontzettend welkom en beslissen kan altijd later nog.

Beurs met stand en give away

Sta je binnenkort op een beurs en ben je op zoek naar de perfecte beursstand? Communication Partners heeft heel veel soorten stands voor beurzen gemaakt voor klanten. Stuk voor stuk eyecatchers en in elke prijsklasse. Wil je ├ęcht uitpakken, dan laten onze ontwerpers hun creativiteit los op het ontwerp van jouw stand. Kies je het liefst voor een kwalitatief goede beursstand, dan kunnen wij jouw creatieve partner zijn. Samen met jou komen we altijd tot de beste stand voor jouw beursdeelname in regio Rotterdam of Den Haag. Complete stand, presentatiewanden, roll-up banner, frame met spandoek, standinrichting tot aan een give away met logo. Wij bedenken, ontwerpen en verzorgen alles tot in de puntjes om jouw bedrijf optimaal te promoten. 

prijs aanvragen
of bestellen

Bedrukking met logo

Alle promotiematerialen die jij nodig hebt voor deelname aan een beurs of evenement kunnen wij leveren. Uitstekende kwaliteit artikelen, bedrukking met logo, gadgets in jouw huisstijl, alles is mogelijk. Pen met logo, bluetooth speaker, waterfles of koffiebekers in eigen huisstijl. Give aways doen het altijd goed op een beurs in regio Rotterdam of Den Haag. Vanzelfsprekend wil je dan wel iets origineels weggeven aan je relaties en klanten. Voor iedereen die uitgebreid wil zoeken op originele gadgets met logo bedrukking hebben wij een catalogus met promotionals beschikbaar. Op je gemak kun jij de leukste promotionele artikelen uitzoeken en heb je hulp nodig? Bel ons dan gerust, kijken we met je mee en zoeken we samen de best passende give away of gadget met logo voor je uit.

prijs aanvragen
of bestellen

Originele promotionals

Doordat wij vrijwel alles kunnen leveren is ons assortiment promotieartikelen voor beurs en evenement ontzettend breed. Wil je relaties verrassen met een leuke give away tijdens een evenement? Wil je opvallen tijdens een event of beurs in Den Haag met een knallende beursstand? Wil je promotieartikelen of relatiegeschenken kopen of vergelijken? Vergeet die online aanbieders en kies voor pure kwaliteit en service. Je betaalt bij ons nooit te veel. Onze kanjer in originele promotionals is Martijn Francken en hij maakt met liefde voor jou een scherpe offerte. 

prijs aanvragen
of bestellen

Inspiratie Beurs

Dit bedoelen wij met kwaliteit. Een kleine selectie van grote successen delen we graag. Bekijk ons portfolio Beurs via onderstaande button en laat je inspireren.

laat je inspireren

Inspiratie Promotionals

Dit bedoelen wij met origineel. Een kleine selectie van grote successen delen we graag. Bekijk ons portfolio Promotionals via onderstaande button en laat je inspireren.

laat je inspireren
promotionals
bedrukte promotionals
custom statafel
bedrukte wijnfles

Brochures Promotioneel

brochure groene geschenken

Duurzame relatie
geschenken

BEkijk 
de brochure
brochure promotionele pennen

Promo - 
Pennen

BEkijk 
de brochure
brochure relatie geschenken

Relatie-
geschenken

BEkijk 
de brochure
brochure promotionele cadeaus

Promo -
geschenken

BEkijk
 de brochure
brochure drinkware

Promotionele
items

BEkijk 
de brochure

Brochures Promotioneel

Brochures Beurs

vraag om meer
 informatie
DutchEnglish